gif
gif

Malmö

Engelbrektsgatan 6211 33 Malmö, Sweden+46 40 630 46 30 info@dynamicdog.se

Stockholm

Engelbrektsplan 2114 34 Stockholm, Sweden+46 40 630 46 30 sthlm@dynamicdog.se

Dynamic Dog Digital Agency, a part of Qgroup

astrid

STIFTELSEN FÖR ASTRID LINDGRENS BARNSJUKHUS

Snäll hemsida för Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus verkar för att förbättra barns sjukhusvistelse. Ända sedan 2005 har vi hjälpt Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus med allt som rör deras hemsida och digitala närvaro. Stiftelsen gör ett fantastiskt arbete för barn som vi mer än gärna bidrar till helt pro bono.

Om Stiftelsen

Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus har sedan de grundades år 1997 förmedlat varor, tjänster och pengar motsvarande drygt 185 miljoner kronor till barnsjukhuset och dess patienter. Stiftelsen skapar inbjudande och ombonade miljöer för barnen, initierar flertalet evenemang och bjuder in artister, finansierar i viss mån utbildning för sjukhuspersonal och mycket, mycket mer.

Tack vare Dynamic Dogs proffsiga och generösa Pro Bono-samarbete med Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus sedan många år, har Stiftelsen fått hjälp med att skapa, realisera och underhålla vår hemsida: www.astrid-barn.se. Dynamic Dogs generösa gåva innebär att Stiftelsen har kunnat bevilja ännu flera ansökningar, till att främja de sjuka barnens vård och vistelse på sjukhuset, vilket innebär att vi kan leva upp till vår vision:“Vi ska vara för de sjuka barnen, vad solen är för sommaren.”

Sanna Murray-Salander

Director, Stiftelsen för Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Sprillans ny hemsida 2023

Under 2023 har Dynamic Dog designat och utvecklat en helt ny site för Stiftelsen.

Kontakta oss om du vill veta mer om projektet

Julia Knutas

Project Manager

julia.knutas@dynamicdog.se