gif
gif

Malmö

Engelbrektsgatan 6211 33 Malmö, Sweden+46 40 630 46 30 info@dynamicdog.se

Stockholm

Engelbrektsplan 2114 34 Stockholm, Sweden+46 40 630 46 30 sthlm@dynamicdog.se

Dynamic Dog Digital Agency, a part of Qgroup

financed

FINANCED

Digital Marknadsföring och SEO

Financed AB är ett bolag med mångårig branscherfarenhet som förmedlar företagslån och factoringtjänster i Sverige. Financed har ett stort antal utvalda samarbetspartners för att kunna erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga lån och fakturaköp. Bolaget grundades 2022 och har sedan uppstarten haft en stor tillväxt. 

Vårt uppdrag

Dynamic Dog fick uppdraget att hjälpa Financed igång med deras digitala marknadsföring, främst Google Ads samtidigt som vi såg över de tekniska delarna av SEO:n för att se till att öka även den organiska trafiken.  

Utmaningen bestod av att öka trafiken till hemsidan i en hårt konkurrensutsatt bransch bland Googles sökresultat. Genom noggranna förstudier, planering och strukturering av Google Ads kontot skapades goda förutsättningar att synas i sökresultaten med en rimlig budget.  

Dynamic Dog har sedan starten 2022 löpande optimerat och förbättrat kontot utifrån data och analys av hur kampanjerna har presterat. Genom att löpande se över den tekniska SEO:n  har Dynamic Dog sett till att Financed har bästa möjliga förutsättningar för fortsatt organisk tillväxt. 

 

Siffror

Resultat

+70%

Organisk synlighet

+40%

Konverteringsökning i Google ads

-81%

Minskning i Cost per Conversion

Kontakta oss om du vill veta mer om projektet

Jacob Axelsson

Webbanalytiker

jacob.axelsson@dynamicdog.se