gif
gif

Malmö

Engelbrektsgatan 6211 33 Malmö, Sweden+46 40 630 46 30 info@dynamicdog.se

Stockholm

Engelbrektsplan 2114 34 Stockholm, Sweden+46 40 630 46 30 sthlm@dynamicdog.se

Dynamic Dog Digital Agency, a part of Qgroup

haldex

HALDEX

En headless arkitektur för en sömlös användarupplevelse

Haldex är en ledande global tillverkare av hållbara bromssystem och luftfjädringslösningar för kommersiella fordon. Bolaget grundades år 1887 i Landskrona och har sedan dess utmärkt sig genom innovativt forsknings- och utvecklingsarbete. Stort fokus ligger på att utveckla nya bromslösningar som förbrukar mindre energi, väger mindre, tar mindre utrymme och sänker ljudutsläpp. Haldex verksamhet är global med medarbetare i 19 länder.

Uppdraget

Vårt uppdrag tog sin grund i att få Haldex up-to-date med nuvarande webbstandard. Genom att granska hela webbplatsens design och tekniska stack gav vi liv åt en helt ny, digital upplevelse av deras varumärke. Tack vare en headless arkitektur säkerställde vi en sömlös upplevelse av kundresan som löper genom hela webbplatsen. Genom att använda det mesta av EPI DXP möjliggjorde vi skalbarhet av plattformen efter behov, i realtid och helt automatiserat.

Teknisk stack

React, Epi Content Delivery API, Typescript, Styled Components & Storybook.


Plattformar

EPI Commerce, EPI DXP, Microsoft Dynamics AX, LMS Rise-up

Genom att granska hela webbplatsens design och tekniska stack gav vi liv åt en helt ny, digital upplevelse av deras varumärke.

Kontakta oss om du vill veta mer om projektet

Mathias Olofsson

Head of Operations

mathias.olofsson@dynamicdog.se