gif
gif

Malmö

Engelbrektsgatan 6211 33 Malmö, Sweden+46 40 630 46 30 info@dynamicdog.se

Stockholm

Engelbrektsplan 2114 34 Stockholm, Sweden+46 40 630 46 30 sthlm@dynamicdog.se

Dynamic Dog Digital Agency, a part of Qgroup

tembi

TEMBI

Användarvänlig design för komplex produkt

Danska Tembi är en banbrytande B2B-plattform som läser in, analyserar och transformerar stora mängder publika data till rådgivande intelligens. Genom att tillämpa avancerade analysmetoder med den senaste maskininlärningen ges Tembis kunder möjlighet att fatta optimerade, strategiska beslut. Tembi är specialister inom flera branscher, bland annat fastighetsförmedling, transport, logistik och e-commerce.  

Vårt uppdrag

UX/UI-teamet hos Dynamic Dog har sedan årsskiftet 2022/2023 ett tätt samarbete Tembi. Arbetet består av att lyfta Tembis produkter som samlar och presenterar en stor mängd komplex data i användarvänliga gränssnitt.  UX/UI teamet har i ett startskede omarbetat designen för Tembis E-commerce produkt (EIP). Till designen hör ett omfattande designsystem och style guide som kommer att implementeras på alla Tembis produkter. Under arbetet med Tembi E-commerce har användarintervjuer och tester varit till stor nytta för att skaffa en djup förståelse för Tembis användare. Användare av Tembis produkter har en mängd olika mål och motivationer vilket reflekteras i Dynamic Dogs dynamiska och innovativa designlösningar som kan anpassas efter specifika användargrupper.

"En stor fördel i samarbetet med Tembi är att de har förstått vikten av att bjuda in sina användare i processen. De intervjuer och tester som vi har haft med Tembis kunder har varit otroligt värdefulla för resultatet. När den första versionen lanserats så kommer vi att kombinera dessa insikter med kvantitativa data och fortsätta att arbeta användarcentrerat med uppdateringar."

Julia Knutas

UX/UI Designer, Dynamic Dog

Kontakta oss om du vill veta mer om projektet

Julia Knutas

UX/UI Designer

julia.knutas@dynamicdog.se